Световноизвестният актьор, продуцент и режисьор Джон Малкович отново пристигна в България,

...
Световноизвестният актьор, продуцент и режисьор Джон Малкович отново пристигна в България,
Коментари Харесай

Джон Малкович отново е в България

Световноизвестният артист, продуцент и режисьор Джон Малкович още веднъж дойде в България, само че този път скрито кацна у нас през вчерашния ден по обяд. На ВИП терминала на летище София деецът бе посрещнат от екип на Народния спектакъл „ Иван Вазов “.

Екип на „ Телеграф “ съумя да го заснемем тъкмо при идването му.

Актьорът дойде с един куфар и изглеждаше в радостно въодушевление, радвайки се на слънцето и на топлото време в София. Малкович още веднъж показва личния си жанр, заложил на бежов панталон, блуза и елек в малко по-тъмен колорит, шалче в същата цветова гама и червени маратонки за акцент.

 Джон Малкович дойде скрито в България - 2

 Джон Малкович дойде скрито в България - 3

На летището той получи подаръчна торбичка от Народния спектакъл „ Иван Вазов “, само че по този начин и не стана ясно какво има в нея. По всяка възможност са дарове за идването на огромния артист.

" Пристигна у нас за актьорски кастинг, само че на този стадий не бихме желали да разкриваме и разясняваме повече “, потвърдиха пред „ Телеграф “ от екипа на Народния спектакъл.

През февруари 2023 година Джон Малкович бе у нас като артист и игра спектакъла „ В самотата на памуковите полета “ дружно с Ингеборга Дапкунайте. В края на юли същата година стана ясно, че той ще сложи на сцената на Народния спектакъл „ Иван Вазов “ провокативната пиеса на Бърнард Шоу " Оръжията и индивидът ", която по първичен проект би трябвало да бъде с премиера ноември тази година. По всяка възможност точно постановката е наложила идването на Малкович у нас, с цел да избере актьорите, с които желае да работи тук.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР